Skip to content
Datum: 20-05-2024
Projecten
riz bouw Print E-mail

riz.gif

 

 

Voor riz bouw uit IJsselstein heeft OOR bouwmanagement op diverse projecten assistentie verleend, zoals:

Ameide 1.JPG

Ameide 2.JPG
Nieuwbouw woningen Ameide

Voor de bouw van 7 geschakelde woningen heeft OOR bouwmanagement een deel van de werkvoorbereiding verzorgd.

 

 

 

Renovatie 96 woningen Kanaleneiland Utrecht
Het betroft hier de renovatie van 96 appartementen, verdeeld over 2 blokken. De renovatie werd deels in bewoonde staat uitgevoerd.
OOR bouwmanagement heeft hier onder andere de uitvoering van enkele onderdelen begeleid.

 
Coen Hagedoorn Bouw BV Print E-mail

chb.pngVoor Coen Hagedoorn Bouw BV uit Huizen verricht OOR bouwmanagement diverse werkzaamheden, waaronder de volgende projecten:

 

Herontwikkeling Winkelcentrum - Gouda
Aan de Kleiweg in Gouda is een gedateerd winkelcentrum, dat uit de jaren 80 stamt, in opdracht van Redevco Nederland geheel gerevitaliseerd.
Winkels zijn opnieuw ingedeeld en een in onbruik geraakte passage is ook getransformeerd tot winkelruimte. Meest opvallende aan dit project is echter dat de gevel geheel vervangen is, waardoor het lijkt alsof er nu 7 verschillende historische panden.
Aan de uitvoering van het project zaten een aantal uitdagende aspecten.
Om te beginnen staat het winkelcentrum aan één van de drukste winkelstraten van Gouda, die bovendien ook nog in een voetgangerszone ligt. Een ander belangrijke voorwaarde was dat een aantal winkels tijdens de werkzaamheden "gewoon" open zou blijven. Dit alles maakte dat alles zeer zorgvuldig gepland en overlegd moest worden. Het hield ook in dat er steeds gezocht diende te worden naar werkmethodes die zo min mogelijk overlast voor zowel de winkels, het winkelde publiek en de bewoonde omgeving opleverde.
Minstens zo uitdagend was dat het project onder het BREEAM-label uitgevoerd werd. Hierbij is het 3-sterren (Very Good) BREEAM-NL Nieuwbouw ontwerpcertificaat behaald. In dit kader is dit project door de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) uitgeroepen tot pilot project 'Duurzaam Bouwen'.
Kortom, zeker geen alledaags project dat veel inventieviteit van alle betrokkenen vroeg.

OOR bouwmanagement heeft voor op dit project voor Coen Hagedoorn Bouw zowel een deel van de werkvoorbereiding uitgevoerd alsook bijgedragen aan de afstemming met alle betrokken partijen.

Kleiweg Gouda

(Klik hier voor foto's)


Vooronder.jpg
Vooronder Huizen
Een appartementencomplex van 30 woningen is getransfordmeerd naar een complex voor begeleid wonen, waarin een aantal eensgezinswoningen en appartementen alsmede een grote groepswoning opgenomen zijn. Daarnaast zijn van 2 naastgelegen appartementencomplexen de gevelkozijnen, dakpannen en balustrades vervangen. Ten slotte zijn de galerijen en balkons opgehoogd om zodoende de drempelopstanden bij de buitendeuren te verlagen.
Voor dit project heeft OOR bouwmanagement de gehele werkvoorbereiding verzorgd.Nieuwbouw Vista-Betuining - Huizende_Betuining_medium.jpgDe Betuining is een onderdeel van de Vista locatie in Huizen. Het betreft een parkeergarage met daarop een appartementencomplex met 88 woningen en enkele commerciële ruimten.Ook voor dit project is de gehele werkvoorbereiding gedaan.

 

 

 

Nieuwbouw Furore - Amsterdam
Het betreft hier de nieuwbouw van een zgn solid, waarin naderhand allerlei bestemmingen en ruimteverdelingen mogelijk zijn.
Op dit project heeft OOR bouwmanagement de werkvoorbereiding ondersteund.

Verder hebben wij bij diverse aanbestedingen en ontwikkelingen een bijdrage geleverd zoals het maken van plannen van aanpak, het vaststellen van uitvoeringsmethodieken en uitwerken van alternatieven.

 
Verbouwing en uitbreiding woonhuis Print E-mail

mzij.jpgVanaf het moment dat de opdrachtgevers interesse kregen in deze woning, heeft OOR Bouwmanagement hen terzijde gestaan.
Als eerste hebben we gekeken welke (uitbreidings)mogelijkheden deze woning bood en welke budgetten hiervoor benodigd waren. Vervolgens hebben we het ontwerptraject begeleid, de omgevingsvergunning
aangevraagd en de aanbesteding gehouden.
In al deze fasen hebben wij steeds kritisch gekeken naar zaken als budget, tijd en kwaliteit. Ook zijn de betrokken partijen steeds uitgedaagd om met niet altijd voor de hand liggende ideeën te komen en hebben we de opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd advies gegeven over te nemen beslissingen.
P2100011.JPG

 

 

Tenslotte heeft OOR Bouwmanagement ook de realisatie begeleid. Ook in deze fase werden tijd, kwaliteit en budget strak in de hand gehouden.

Door onze werkwijze hebben de opdrachtgevers het gehele traject als zorgeloos ervaren en genieten zij nog dagelijks van hun huis.

 

 

Verbouwen en uitbreiden woonhuis

Klik hier voor meer foto's.

 

 

 

 
Herontwikkeling en renovatie in Frankfurt Print E-mail

Visscher Amersfoort gaat in Frankfurt (Duitsland) een appartementen en kantoren alsmede een parkeergarage afbouwen en renoveren. In totaal betreft het 20 apprtementen en 2 kantoorverdiepingen die over vier gebouwen verdeeld zijn.
Van drie gebouwen is het casco al een paar jaar gereed. Deze worden nu afgebouwd, maar volgens een andere indeling. Het vierde gebouw dient geheel gerenoveerd te worden.

OOR bouwmanagement heeft voor dit project een deel van de planontwikkeling voor haar rekening genomen.

 
Visscher Amersfoort Print E-mail

visscher.jpgVisscher Amersfoort is in het voorjaar van 2009 gestart als een bouwbedrijf dat actief is op het gebied van woning- en utiliteitsbouw.
Dit bedrijf maakt onderdeel uit van de Visschergroep.

Zoals zoveel startende bedrijven, liep ook Visscher Amersfoort tegen het probleem aan dat er wel behoefte was aan extra menskracht, maar dat dit:
- en nog niet in één functie in te vullen was
- en steeds voor korte duur was.
Door onze ruime ervaring en flexibiliteit kon OOR bouwmanagement deze behoefte wel invullen.

Zo heeft OOR bouwmanagement tijdelijk de werkvoorbereiding voor de nieuwbouw van een psychiatrisch paviljoen ondersteund en zijn voor diverse aanbestedingen planningen en bouwplaatskostenbegrotingen gemaakt.
Verder heeft zij voor Visscher BV Bouwbedrijf, eveneens onderdeel van de Visscher Groep en gespecialiseerd in de onderaanneming van betonbouw, diverse projecten voorbereid.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL