Skip to content
Datum: 20-05-2024
Click on the slide!

OOR bouwmanagement

Click on the slide!

Ontwerp

Click on the slide!

Bouwmanagement

Click on the slide!

Ontwikkeling

Click on the slide!

Realisatie

Welkom bij OOR bouwmanagement Print E-mail

Wij zorgen dat bouwen leuk blijft

Bouwen en verbouwen, voor de één is het dagelijkse kost, voor de ander niet.
Voor de laatste categorie is OOR bouwmanagement de brug naar de eerste. Maar ook voor partijen die thuis zijn in het bouwproces biedt OOR bouwmanagement toegevoegde waarde.

OOR staat voor Ontwerp, Ontwikkeling en Realisatie. Dit zijn de fasen in het bouwproces waarin OOR bouwmanagement werkzaam is. Het staat echter ook voor het luisterende oor voor de wensen van haar opdrachtgever. Het zijn deze wensen die voor OOR bouwmanagement in het hele proces centraal dienen te staan.

OOR bouwmanagement is voortgekomen uit het besef dat alle betrokken partijen in alle stadia van het bouwproces dezelfde eensluidende en voor maar één uitleg vatbare informatie nodig hebben. Hierdoor is het voor alle partijen duidelijk wat een bouwproject in houdt en welke voorwaarden, waaronder geld, tijd  en kwaliteit, hieraan verbonden zijn. Zo wordt voorkomen dat er op enig tijdstip onduidelijkheden of, nog erger, fouten ontstaan. Immers, onduidelijkheid of fout, beiden hebben een directe invloed op de factoren tijd, geld en kwaliteit.

Doordat OOR bouwmanagement gefundeerd is op meer dan 15 jaar ervaring in het bouwproces, is het in alle fasen in staat beslissingen te toetsen op aspecten als uitvoerbaarheid, kwaliteit, haalbaarheid en kosten. Tevens is zij hierdoor een volwaardig gesprekspartner voor alle andere partijen die bij het bouwproces betrokken zijn.

OOR bouwmanagement staat opdrachtgevers en projectontwikkelaars als onafhankelijk deskundige terzijde. Dit kan gedurende het gehele bouwproces zijn maar ook tijdens een gedeelte hiervan.
Belangrijke elementen in de werkwijze van OOR bouwmanagement zijn overleg, planning en controle. Hierdoor is uw project vanaf het begin onder controle en kunt u zich blijven richten op de zaken die u echt belangrijk vind. Zo blijft bouwen leuk.
Een uitgebreide beschrijving van de werkwijze kunt u hier vinden.

Aannemers kunnen OOR bouwmanagement inschakelen voor bijvoorbeeld ondersteuning in een bouwteam of projectcoördinatie. Voor hen is de kracht van OOR bouwmanagement dat er in een vroegtijdig stadium heldere en eenduidige gegevens boven tafel komen. Op basis hiervan kunnen goede afspraken met opdrachtgevers en andere partijen gemaakt worden.
Ook hier geldt dat overleg, planning en controle belangrijke elementen zijn.

Ten slotte kan OOR bouwmanagement op interim-basis werkzaamheden verrichten voor aannemers, projectontwikkelaars en andere bedrijven in de bouwnijverheid.

Meer informatie? Vragen? Neem gerust contact met ons op, klik hier...OOR bouwmanagement staat opdrachtgevers tijdens het gehele bouwproces terzijde en zorgt ervoor dat bouwen leuk blijft.
Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, gelderland, Overijssel, Brabant, Drenthe, Friesland, Flevoland, Amsterdm, Rotterdam, Gouda, Den Haag, Almere, Haarlem,Leeuwarden
, Assen, Eindhoven, Breda, Nijmegen, Tilburg, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Zwolle

 

Contactinformatie

OOR bouwmanagement
De Grutto 84
3972 PD Driebergen
tel : 0343 - 533381
mob : 06 - 26640181

email: klik hier...